Волинь Новини

Луцький міський голова Ігор Поліщук привітав освітян територіальної громади з професійним святом

Щорічно в першу неділю жовтня в Україні вшановують працівників освітньої галузі – вихователів, вчителів, науково-педагогічних працівників. Аби привітати освітян Луцької територіальної громади, у Палаці учнівської молоді відбулося урочисте дійство.

 
 
 
 
 

“Дозвольте сьогодні привітати вас із прийдешнім Днем працівника освіти, – звернувся до педагогів Луцький міський голова Ігор Поліщук. – На превеликий жаль, сьогоднішній день проходить у нас під звуки повітряних тривог. Тому найперше хочу побажати усім нам, щоб якомога швидше закінчилася війна, і щоб Україна перемогла. Щоб уся наша освітянська родина змогла повернутися до освітнього процесу без онлайн-навчання, без укриттів, без переживань, без страху і тривоги”.

Міський голова висловив слова вдячності освітянам за те, що в такий непростий час вони продовжують навчати дітей, давати їм свою життєву мудрість, досвід, знання, які в майбутньому допоможуть стати успішними. Подякував за те, що формують у підростаючого покоління правильні цінності та вказують життєві орієнтири.

 

“Дякую також і за те, що сьогодні, як і в попередні роки, наша освітянська родина є гордістю громади. За те, що ваші учні, вихованці, мають великі успіхи на різних конкурсах, олімпіадах, змаганнях. Я хочу подякувати вам за те, що сьогодні з нашої системи освіти багато інших міст беруть приклад. Тож нехай те добро, тепло ваших сердець, життєва мудрість і досвід, який ви даруєте дітям, повертається до вас сторицею. Нехай у ваших родинах панує злагода. Бажаю вам миру, міцного здоров’я і впевненості у майбутньому. Нехай Господь благословить усіх вас, і нехай Господь благословить Україну”, – сказав Ігор Поліщук.

 
 
 
 
 

Потому за значні успіхи у справі навчання та виховання молодого покоління кращі педагоги Луцької територіальної громади отримали відзнаки. Зокрема, ряду вчителів Ігор Поліщук вручив Свідоцтво Лауреата іменної премії міського голови. Ще одне свідоцтво – переможця конкурсу “Успішний педагог” – освітянам вручили голова постійної депутатської комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, культури, мови Оксана Лещинська та директор департаменту освіти Віталій Бондар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Від мистецьких колективів для присутніх прозвучали музичні вітання.