Волинь Новини

Крадія магазину в Шацьку ув’язнили на п’ять років, замінивши термін на іспитовий строк

Шацький суд виніс вирок злодію, який пограбував магазин в центрі Шацька.

Про це стало відомо з опублікованого рішення, – пише Район.Шацьк.

31 липня близько опівночі  перебував неподалік торгового центра «Велес», розташованого в селищі Шацьк, а пізніше проник у приміщення магазину, відтиснувши віконний ролет над вхідними дверима та розбив скло у вхідних дверях.

Чоловік з торгового залу викрав 45 різних пачок морозива на понад тисячу гривень, 11 кілограм вареників на 900 гривень, 6 кілограмів пельменів на 500 гривень, 5 кілограмів котлет на 600 гривень, 1 кілограм млинців на майже 200 гривень, 10 кілограмів різних видів сирів на 2 тисяч гривень та 10 кілограмів масла на понад 2 тисячі гривень.

Загальна сума збитків становить 7 828,60 гривень.

Обвинувачений покаявся, сприяв слідству при розкритті злочинів та добровільно відшкодував завданий збиток.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк п`ять років.

Разом з тим, злодія звільнили від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, якщо він протягом двох років іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення та виконає покладені на нього обов`язки.

Також чоловік мусить попросити вибачення перед потерпілими.

Відомо, що ув’язнений народився у селі Плоске, з професійно-технічною освітою, непрацюючий, одружений, раніше несудимий, військовозобов`язаний.