Волинь Новини

«Обійми, якщо віриш у ЗСУ»: студентки ВНУ реалізували ініціативу

Студентська рада Університету вкотре демонструє свою активність. 21 вересня у холі головного корпусу ВНУ імені Лесі Українки відбулася акція «Обійми, якщо віриш в ЗСУ».

обійми

 

обійми

Ініціатива належить студентським деканам Софії Панасенко (факультет іноземної філології) й Анастасії Щербаковій (факультет економіки та управління). Представниці студентського активу самі ж і взялися реалізовувати задум, чатуючи на здобувачів освіти, представників професорсько-викладацького складу в холі в проміжку між заняттями. Дівчата розповідають, що мета такої акції – подарувати позитивні емоції студентам і вкотре підтримати наших Героїв – Збройні сили України.

обіймиобійми

«Дуже вдячна Анастасії та Софії за таку хорошу ініціативу. Приємно, що наші здобувачі освіти, зокрема Студентська рада Університету, мають чимало ідей і реалізовують їх», – зауважила проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна.

обіймиобійми

Зрештою, ініціатива отримала чимало позитивних фідбеків від Лесиних людей. «Дівчата зробили чудову справу, дякую їм», – резюмував декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік, який також доєднався до акції.