Волинь Новини

У Луцьку невідомі малюють графіті на зупинках

Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було здійснено обстеження належного стану та вигляду зупинок громадського транспорту.

При обстеженні було виявлено, що велика кількість зупинок знаходяться в належному стані, – інформують луцькі муніципали.

На зупинках, що перебувають в оренді у суб’єктів підприємницької діяльності було зафіксовано ряд порушень, а саме: розміщення реклами в невідведених для цього місцях, наявність самовільно нанесених графіті, неналежний зовнішній вигляд лавок, сміттєвих урн та торговельних павільйонів.

Щодо вказаних фактів, суб’єктам підприємницької діяльності видано 28 приписів на усунення порушень відповідно до п.п. 9.3.4 та 2.5.2.2 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою здійснити негайне фарбування, миття та очищення від бруду та стихійної реклами фасадів торговельних павільйонів та елементів конструкцій зупинок громадського транспорту у встановлений термін.

У разі невиконання вимог приписів, на відповідальних осіб буде складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.