Волинь Новини

Загиблого військового з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»

Волинського Героя Анатолія Зубара посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомили на сторінці Старовижівської селищної ради, пише VSN.

«Указом Президента України, за особисту відвагу у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нашого земляка Анатолія Зубара посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня», – йдеться у дописі.

Державну нагороду передав дружині загиблого захисника України Світлані Зубар начальник П’ятого відділу Ковельського РТЦК та СП підполковник Віталій Гайда. Щирі слова вдячності й підтримки висловив селищний голова Василь Камінський.

Опісля разом з рідними, присутні на заході вшанували пам’ять Анатолія й усіх Захисників, які віддали своє життя за Україну, хвилиною мовчання та поклали квіти до стенду загиблим Героям!

Загиблого військового з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»Загиблого військового з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»Загиблого військового з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»Загиблого військового з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»Загиблого військового з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»Загиблого військового з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»