Важливо Волинь Новини

Луцька волонтерка продовжує допомагати армії попри відкриті на неї кримінальні справи

Як стало відомо, на просторах Інтернету гуляють короткометражні сценки «Волонтери».

В одній з них, до двох волонтерів звернувся військовий з проханням на завтра найти квадрокоптер, бо той що був, розбили орки. Процес пошуку яскраво і повноцінно відображає реалії волонтерів наших, досить смішний і правдивий.

 

От коли у фіналі хлопці привозять два квадрокоптери військовому – реакція феноменальна ” на..ра мені аж два”..

раджу подивитись ці сценки, йдеться на сторінці Oleksand Stern у соцмережі Facebook.

 

“Так от я до чого, в нас в українців є одна риса, яку не має жодна інша нація!
Нам коли щось потрібно, то ми в чорта в пеклі казани заберемо всі….

Кілька днів тому я писав пост, що є проблема і затримка з амуніцією, для військових хлопців, яких я супроводжую як волонтер і все те вже вкрай потрібне на основних напрямках.

Так, в той же день, телефонує Оля Косован і приказним тоном ( уточню, Оля тендітна дівчинка, від якої я ніколи не чув навіть підвищений голос) каже мені приїхати до них.

Я звісно, на всіх парах прилітаю в Луцьк, і тут вона починає вивантажувати 20 бронежилетів, 50 турнікетів САТ, 30 аптечок, 3 сітки маскувальних.

Я не знаю яким чином і як в умовах тих репресій що відбуваються в її сторону правоохоронних органів, вона зуміла все-таки зібрати все це.
Суть посту то проста – дякую Оля тобі за поміч, яку ти надаєш з першого мого звернення до тебе і фонду “Добра справа”, дякую фонду, який в міру своїх можливостей постійно допомагає.
Дякую дівчатам і діткам в Галереї мистецтв в Луцьку які з проханням Олі плели ці сітки круті в вихідні дні. Справа таких людей безцінна!

Хлопці військові, які вже отримали всі ці подарунки дуже ДЯКУВАЛИ і просили передати, що війна закінчиться, і все стане на свої місця і кожен хто дійсно був на війні у форматі участі у військових діях, у форматі тилу забезпечення, волонтерства, просто наші українці які переживають щиро все це, будуть жити і будувати вільну і сильну нашу Україну.

І лиш народ, перемігший, зможе сам вирішувати кого покарати а кого ні а не окремі люди в тилу. Тому всьому свій час…
Адже згідно Конституції України, Статті 5:

Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування”, – йдеться у дописі.