Новини

Військовому, який загинув 7 років тому, прийшла повістка

Як стало відомо, Тернопільський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки надіслав повістку загиблому у 2015 році бійцю «Збруча» Павлу Римару.

 

Про це повідомила мати загиблого воїна Тетяна Римар.

«Як на це реагувати? Не знаходжу слів. Дуже боляче і сумно. Павлу, який загинув 1 лютого 2015 року, прийшла повістка!!!», — написала вона.

Загиблому воїну пропонують з’явитися до центру комплектування та соціальної підтримки 13 вересня о 9:00. У повістці зазначається, що у випадку неявки загрожуватиме кримінальна відповідальність.


Довідково:

Павло Римар народився 8 липня 1980 року. Здобув освіту практичного психолога у Тернопільському національному педагогічному університеті. Служив у внутрішніх військах України.

Добровольцем пішов до батальйону територіальної оборони, з липня 2014 року ніс службу на блокпостах на в’їзді в Крим у складі 6-го окремого мотопіхотного батальйону 128-ї гірськопіхотної бригади (раніше 6-й БТО Тернопільської області «Збруч»).

Загинув близько 1 лютого 2015 року унаслідок пожежі та вибуху складу боєприпасів на території старої ферми у польовому таборі ЗСУ неподалік Преображенка на Херсонщині.Сам там розміщувалися бійці Тернопільського батальйону територіальної оборони «Збруч». Тоді в пожежі загинули 6 військовослужбовців з Тернопільщини.