Волинь Новини

У Луцьку муніципали штрафуватимуть водіїв за подвійним тарифом

Днями на примусове стягнення до Державної виконавчої служби спрямована чергова партія постанов щодо порушників, які паркували транспортні засоби на майданчику для платного паркування та не оплачували вартість послуг.

Про це повідомили у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Муніципали підготували сотні заяв про примусове виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення у сфері порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису).

З боржників примусово буде стягнуто подвійний розмір штрафів, що вони боргують.

Також муніципали оприлюднили світлити автомобілів злісних боржників, які мають по 30, 40, 60, 70 постанов за неоплатну користуванням паркувальним майданчиком на вулиці Карпенка-Карого, 1.

“Порушники зумисно та зухвало не оплачували вартість послуг з користування майданчиком для платного паркування, чим порушили вимоги частини 1 статті 152-1 КУпАП”, – зазначають у департаменті муніципальної варти Луцька.

До слова, певні власники транспортних засобів отримали штрафи на 16 400 грн, 17 600 грн, 57 600 грн, 31 600 грн.

“Тепер з них буде стягнуто кошти у подвійному розмірі та додатково ще кошти за витрати на облік зазначених правопорушень, що стосуються виконавчого збору”, – уточнили муніципали.