Волинь Новини

Ігор Поліщук розповів муніципалам про 100 гривень

Луцький міський голова Ігор Поліщук прокоментував дії інспекторів муніципальної варти, які нещодавно вилучили продукцію у бабусі, яка здійснювала стихійну торгівлю поблизу залізничного вокзалу. Він закликав муніципалів бути гнучкими у виконанні своєї роботи по забезпеченню благоустрою міста та не доводити ситуацію до точки кипіння.

Про це міський голова заявив під час оперативної наради 25 серпня, – пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, минулого тижня у Facebook з’явилося відео, на якому інспектори муніципальної варти вилучають продукцію у бабусі. Вона здійснювала незаконну торгівлю у невстановленому місці.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що йому незрозуміло, чому люди, які там торгували, не пішли на ті ятки, які облаштували минулого року, адже вони знаходяться за 50 метрів від того місця, біля пішохідного мосту до торгового центру «Караван».

Водночас він звернувся до керівниці департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської, закликавши більш гнучко виконувати свою роботу та не доводити ситуацію до кипіння у такий непростий час.

«Якщо людина не розуміє ваших вимог, не йде на діалог, якщо вона відмовляється виконувати ваші законні вимоги і ви не можете знайти з нею спільної мови, то потрібно знаходити інші альтернативні шляхи. Якщо тих людей, які там були раніше, ви змогли переконати піти і припинити порушення правил благоустрою міста, але знайшлася одна людина, яка категорично відмовляється це робити, то треба було інспектору муніципальної варти дати тих 100 гривень і купити в неї те відро яблук чи петрушку. Таким чином людина звідти б пішла. Я ці 100 гривень вам віддав би. Не треба у такий час доводити ситуацію до точки кипіння. Потрібно виконувати роботу по забезпеченню благоустрою міста, але треба бути гнучкими. Не треба її виконувати будь-якою ціною. На майбутнє врахуйте ці побажання», – наголосив Ігор Поліщук.