Важливо Волинь Новини

БОР «Луцьк» дякує представникам ЗМІ за належну інформаційну підтримку

До редакції видання Волинь Infa звернулося представники батальйону оперативного реагування «Луцьк» з проханням подякувати за інформаційну підтримку засобам масової інформації.

«Ми щиро дякуємо усім представникам ЗМІ за інформаційну підтримку нашого батальйону. Наші бійці – добровольці, які на початку повномасштабного вторгнення не задумуючись стали на захист незалежності і територіальної цілісності України. Батальйон оперативного реагування «Луцьк» знаходиться у підпорядкуванні оперативного командування «Захід» і беззаперечно виконує і буде виконувати всі накази вищого командування чи то щодо ведення бойових дій, а також охорони стратегічних об’єктів, належної підготовки наших захисників до служби  у боротьбі з окупантом. Також, хочеться окремо подякувати і виданню İnsider Media за особливу увагу до батальйону, його головному редактору та власникам, адже ми переконані, що поганий піар теж піар, а щоб не шукати голку в стіжку сіна, ми будемо раді бачити представників вищезгаданого видання в лавах наших добровольців. Україна переможе! Слава Україні! Героям Слава!», – йдеться у зверненні добровольців БОР «Луцьк».

До слова, окреме інтерв’ю про стан справ у батальйоні оперативного реагування “Луцьк” на шпальтах нашого видання згодом.