Волинь Новини

У Луцьку оштрафували водія, який п’яний гасав на позашляховику

У Луцьку водія Toyota Land Cruiser, що гасав містом у нетверезому стані, оштрафували на 17 тисяч гривень та забрали права на рік.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду, пише Інформаційне агентство «Волинські новини».

З матеріалів справи стало відомо, що 25 червня близько 23.00 обвинувачений рухався вулицею Ковельською на автомобілі Toyota Land Cruiser, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп`яніння проводився у лікаря-нарколога в медичному закладі КП «ВМЦТЗ». Про водія відомо, що він є директором ТзОВ «Тоталл».

На судове засідання чоловік не з`явився, причини неявки суду не повідомив, тож справу розглянули без його присутності. Дослідивши докази, суд дійшов висновку, що вина водія Toyota доведена повністю.

У письмовому поясненні свідок розповіла, що в той вечір вона з чоловіком їхала на автомобілі та помітила Toyota Land Cruiser, водій якого, відкривши вікно, почав звинувачувати її у порушенні правил дорожнього руху. З її слів, у водія Toyota вбачалися ознаки алкогольного сп`яніння.

З метою фіксації правопорушення її чоловік викликав працівників поліції, повідомивши про обставини, а вона прослідувала за автомобілем Toyota. Як зазначила свідок, автомобіль рухався зі швидкістю близько 140-150 кілометрів на годину, однак біля перехрестя вулиць Ковельської та Чернишевського вони його наздогнали. Коли водій вийшов з авто, то в нього чітко спостерігалася хитка хода і порушення мови, до того ж він їй погрожував. Решта свідків також розповіли, що водій Toyota мав ознаки алкогольного сп’яніння.

В підсумку суд оштрафував водія на сімнадцять тисяч гривень, а також позбавив його права керування транспортними засобами на один рік