Волинь Новини

У Луцьку відкрився новий магазин натуральної косметики EVO derm

12 серпня у ТРЦ «ПортCity» відкрився новий унікальний простір натуральної косметики EVO derm.

Неймовірна атмосфера, турбота про кожного гостя, кваліфіковані консультанти. Команда бренду дбає про те, щоб ваш догляд був професійний та якісний. Тому EVO derm створили простір, де ви зможете обрати засоби саме для вашої шкіри.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Збираємо доглядову косметичку спільно з EVO derm

 

На відкритті власниця Оксана Коротка презентувала новинки бренду – сироватки для обличчя.

  • Сироватка з філер-ефектом проти зморшок, розроблена спеціально для інтенсивної гідратації та боротьби з ознаками вікових змін.
  • Сироватка розгладжувальна та протизапальна з бакучіолом вирізняється потужними відновлювальними та розгладжувальними властивостями.
  • Сироватка «ліфтинг та зміцнення контурів обличчя» зменшує вираженість мімічних зморшок і захищає від зневоднення шкіри.

«Масштабуватись і відкривати щось під час війни – це той ще квест. Безліч думок, відсутність об‘єктивної візії та прогнозів, суцільний голий ентузіазм. Але ж ви знаєте мій девіз – ЖИТТЯ ОДНЕ. Лютий тотально вивів нас із зони комфорту. Тому ми заплющили очі, ризикнули та зробили.

Вдячна вам, мої дорогі люди, за вашу прихильність, віру та довіру до @evoderm.store Дуже ціную вас та обіцяю не підвести. Моя наполеглива та відповідальна команда виробництва, бек-офісу, консультантів, ви надзвичайні! Ваш внесок у нашу спільну справу дуже вагомий.

І тобі, @koslavik, мій любимий partner in crime. Я безмежно вдячна за стресостійкість, підтримку всіх цих ідей і допомогу у їх втіленні. Люблю!», – поділилась у соцмережах власниця бренду EVO derm Оксана Коротка.