Волинь Новини

Дітей волинських захисників відправили на відпочинок. Фоторепортаж

У подорож їх проводжали рідні, а також голова обласної ради Григорій Недопад, очільник бюджетної комісії Орест Маховський та керівник благодійного фонду «Добра справа» Юрій Слива.
Три десятки дітей з Любешівської та Рожищенської громад, чиї батьки та дідусі вже який місяць боронять країну від жорстокого загарбника, проведуть незабутній тиждень на Закарпатті. У літньому таборі на дітей чекає не лише оздоровлення, а й дуже різноманітне і пізнавальне дозвілля.
Відпочинок для дітей воїнів, а також доїзд і безпечний супровід організовано благодійним фондом «Добра справа» у взаємодії з Волиньрадою. Тож, рідні можуть не хвилюватися, запевнив Григорій Недопад, бо для подорожі передбачили найменші дрібниці, в тому числі і пігулки від захитування, оскільки дорога не близька. Та найголовніше, що дітвора зможе хоч не надовго відволіктися від тривожного очікування звісток з фронту.
«Я бажаю вам добре відпочити, весело провести час, набратися сил, емоцій, нових вражень, щоб вистачило на увесь навчальний рік», – звернувся голова облради до дітей з напутнім словом, а також подякував благодійникам за ініціативу.
Очільник благодійного фонду «Добра справа» Юрій Слива розповів, що табір відпочинку розташований у мальовничій місцині, на території є великий басейн та усілякі ігрові зони, передбачене п’ятиразове харчування. «Тому гарної вам погоди, смачної їжі, теплої водички і веселих забав», – висловив побажання фундатор.