Новини

«Наразі моє життя втратило сенс», – мама загиблої у Вінниці 4-річної Лізи

Мама 4-річної Лізи, яку російські окупанти вбили у центрі Вінниці ракетним ударом, написала щемливий допис про свою донечку.

15 серпня виповнився місяць після трагедії у Вінниці, – про це жінка написала у соцмережі.

«Скільки загублених життів, зруйнованих сімей, болю та сліз. Наші міста перетворилися у руїни. Кожного дня чоловіки віддають своє життя за країну, слава ЗСУ», – йдеться у дописі.

⠀Ірина Дмитрієва подякувала усім за підтримку.

«Щодня читаю сотні повідомлень, кожне – підтримка та допомога, яка дуже важлива для мене наразі. Я дякую Всесвіту, що мене оточують хороші добрі люди з усього світу. Дякую вам, пані Олена (Олена Зеленська, – ред.) за вшанування пам’яті моєї дитини, та донесення світу про воєнні злочини ро¢ії, про масові вбивства українського народу. Дякую лікарям та всьому колективу Вінницької міської клінічної лікарні #2 – ви врятували моє життя, у вас золоті руки. Особлива подяка українцям – ви незламний, хоробрий і сильний народ. Я впевнена, ми переможемо, тому що наша сила у єдності», – наголосила жінка.

Вінничанка пише, що хоче донести усьому світові про злочини росіян.

«Я не знаю як і чому наша історія з Лізою облетіла весь світ, адже схожих, на жаль, багато. Але якщо я зможу щось зробити для своєї країни, донести світу, як ці р0¢ійські потвори руйнують міста і вбивають людей – це і буде частинка зцілення. Тому, що наразі, моє життя втратило сенс. Мовчати не можна, як не було б важко та боляче. І кожного, кого спіткало горе від рук раши¢тів – прошу не мовчіть. Кожен голос, кожен доказ – важливий у цій боротьбі за свободу», – додала Ірина Дмитрієва.