Волинь Новини

Відомі зірки та кумири влаштували фурор у Луцьку. Фото

На території замка Любарта відгримів масштабний концерт за участі кумирів дітей та молоді – відомих тіктокерів, співаків, танцюристів, ведучих. Артисти завітали до Луцька у рамках благодійного туру «Амбасадори Дитинства».Про це повідомляють на сайті Луцької міськради.

Ведучим заходу був відомий український ведучий, шоумен Андрій Джеджула. Діти та дорослі запалювали під хіти Амадора Лопеса, Нікіти Ломакіна, Маши Кондратенко, Поліни Дашкової, Наталії Валевської, KISHE, DORADA та інших артистів.

Також юні відвідувачі могли поспілкуватися й зробити селфі з відомими зврками тіктоку, зокрема Олегом Машуковським, Лілею Слесарь, Владом Рудніцьким, Дариною Кубик.

Шалену радість та позитивні емоції діти отримали й від спілкування з учасником гурту «Kalush» КилимМеном (Влад Курочка) та його братом Владом Ципою.

Під час події діти грали у настільний футбол, шахи та шашки, стріляли з лука, пробували себе у гончарстві, брали участь у різноманітних розвагах та майстеркласах.

Довідково

«Амбасадор Дитинства» – всеукраїнська громадська ініціатива із соціальної адаптації дітей за напрямом спілкування «рівний-рівному». Захід відбувається за ініціативи Голови Хмельницької ОВА Гамалія Сергія В’ячеславовича, за сприяння Волинської ОВА та за підтримки Луцька міська рада.