Волинь Новини

Чоловічі сльози не порівняти з жіночими: волинський лікар розповів про порятунок воїна. Фото

Куля-дура калібром 7,62 пройшла біля голови, шиї та зайшла в підключичній ділянці під бронік та під броніком вийшла (БРОНЕЖИЛЕТ НАВІТЬ НЕ ЗНАДОБИВСЯ!)

«Війна. У кожного своя доля. Хтось залишається тут, а хтось іде на інший рівень нашого буття. Іноді не можливо пояснити, не піддається людській логіці, тільки мова припущення. Чому йдуть хороші, чому нас покидають найкращі? Лише Творець добре знає причинно-наслідковий зв’язок всіх обставин нашої долі, знає чому, знає для чого!»

Про це пише у фейсбуці волинський лікар-пульмонолог Олег Яковенко. 

До роздумів його спонукав один неординарний клінічний випадок з лікарської практики, який пов’язаний з війною.

«Мій пацієнт, який мені вже як друг, оговтується від вогнепального поранення грудної клітки та посттравматичного стресового розладу. Доля секунди і вже 300-й. Куля-дура калібром 7,62 пройшла біля голови, шиї та зайшла в підключичній ділянці під бронік та під броніком вийшла (БРОНЕЖИЛЕТ НАВІТЬ НЕ ЗНАДОБИВСЯ!).

Чудом не зачепило голову та шию, не сталось пневмотораксу, лише пошкодження м’яких тканин грудної клітки та постравматичний пневмоніт правої легені внаслідок потужної кінетичної енергії кулі.

Чудом не зачепило голову та шию, не сталось пневмотораксу, лише пошкодження м’яких тканин грудної клітки та постравматичний пневмоніт правої легені внаслідок потужної кінетичної енергії кулі.

Слава Богу, воїн одужує та готується до виписки, вже 1,5 місяця лікування з реабілітацією позаду!

Ця ситуація мені вкотре показала, що все, що відбувається з кожним із нас у нашому житті не випадково, і лише наш Творець добре знає чому та для чого. Нам лише залишається робити правильні висновки та продовжувати правильно жити!

Низький уклін та шана всім нашим ВОЇНАМ ЗСУ, які боронять нашу землю від ворога, які вселяють нам дух перемоги та впевненість у завтрашньому дні! А всім тим хто знаходиться в тилу, залишається лише сумлінно та якісно робити свою справу, кожному робити все так, щоб наші воїни також відчували впевненість у завтрашньому дні і бачили, що все те, що вони роблять для нас, жертвуючи своїм здоров’ям та життям, все не дарма!Якщо буде так, тоді все буде Украіна!

P.S. Повірте, що нашим воїнам дуже важко! Повірте, що чоловічі сльози не порівняти з жіночими!», –написав лікар.

 
 
Народився в сорочці!
 
Олег Яковенко з пацієнтом.