Волинь Новини

Батько військового з Волині придбав автомобіль для сина та побратимів

Віктор Степюк – батько мужнього захисника України, нововолинця, який щоденно стоїть на захисті наших кордонів. Чоловік витратив всі свої заощадження, аби придбати автомобіль для сина та його побратимів.

Про це повідомляє сам Віктор на своїй фейсбук-сторінці.

Йому випала честь і доля бути батьком сина і великого воїна, офіцера, мужнього і справжнього захисника України. Випала доля, побувати на фронті, побачити справжніх українських спартанців, відчути їх дух і настрій, відчути справжній запах цієї проклятої війни…

«Так сталося, що терміново потрібно було купити військовим позашляховика, на який бійці готові були «скинутись». Але, я знаю, якою ціною:  потом і кров’ю вони заробляють ці гроші. Тому прийняв рішення не брати в них грошей, бо мав свої заощадження. Велике дякую за допомогу в придбанні авто Василю Рубчуку  та Оксані Мариненко з чоловіком. А попутно потрібно було завезти трохи провізії….», – ділиться чоловік.

Окрема подяка висловив своїм друзям: Саша ВеселийOlifir DavydКатерина Варвус та Maik LambHasan Badran.

Olifir Davyd для бійців прочитав цитати зі Священного писання а також молитву за життя кожного воїна та перемогу.

«Про поїздку і враження можна писати і розказувати годинами, але про це вже після війни будуть писати книжки, знімати шедеври кіно… А я скажу коротко: я знаю на 1000%, що ми переможемо! Ми фізично і морально в сто крат сильніші за нашого ворога, бо з нами Бог і Україна, а з ними – тільки Сатана і морок», – пише батько захисника.

«p.s.: Сьогодні день святого пророка Іллі. Мій Ілля отримав дуже хороший подарунок, а всі ми можемо його сьогодні привітати зі святом», – додає Віктор.