Волинь Новини

Останній шлях Героїв: на Волинь привезли тіла чотирьох захисників. Відео, фото

На Волинь прибули тіла чотирьох Героїв, які загинули, захищаючи Україну від російських загарбників.

Останній шлях додому Воїни здолали сьогодні, 28 липня.

Інформують Волинські Новини.

Близько 9 години автомобіль місії «Вантаж-200» зустріли активісти ГО «Автомайдан». У супроводі поліції та небайдужих людей жалобний кортеж рушив Луцьком до обласного бюрo сyдово-мeдичної eкспертизи.

Серед загиблих – троє лучан і один мешканець Ківерців.

Ось імена Воїнів, які поклали життя, захищаючи суверенітет й незалежність України:

Віталій Форманюк – 01.07.1980 року народження, був призваний на військову службу за мобілізацією 27 лютого 2022 року до складу військової частини на посаду командира бойової машини – командира відділення механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону. Штаб-сержант Віталій Форманюк загинув 25 липня 2022 року в районі населеного пункту Яковлівка Донецької області у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Владислав Воронюк –1995 року народження, мешканець Ківерців. Загинув, захищаючи Україну, її синів і доньок, в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання поблизу Яковлівки Донецької області.

Володимир Дащук – 13.02.1980 року народження, мешканець села Липляни Луцької міської територіальної громади. Був призваний на військову службу за мобілізацією 26 лютого 2022 року до складу військової частини на посаду навідника-оператора механізованої роти механізованого батальйону. Загинув 25 липня 2022 року в районі Яковлівки Донецької області в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання.

Владислав Крутов – 11.03.1979 року народження, був призваний на військову службу за мобілізацією 5 квітня 2022 року на посаду заступника командира військової частини з тилу, начальника тилу. Чоловік жив із сім’єю в Харкові. Після повномасштабного вторгнення перевіз родину до Луцька, де проживають його батьки. Капітан Владислав Крутов помер 25 липня 2022 року від отриманих важких поранень, які отримав у результаті ворожого ракетного обстрілу поблизу Апостолового Криворізького району Дніпропетровської області.

29 липня о 10:30 у кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку відбудеться відспівування Героїв Віталія Форманюка, Володимира Дащука та Владислава Крутова.

Війна триває, а історія Незалежності України пишеться кровю її найкращих синів та доньок.

Інформаційне агентство Волинь infa висловлює щирі співчуття рідним загиблих. Вічна пам’ять і слава! Герої не вмирають!