Волинь Новини

За вихідні у Луцьку спіймали шістьох п’яних водіїв

Потягом 23 та 24 липня в обласному центрі Волині патрульна поліція виявила шістьох водіїв, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляють на сторінці поліції.

На вулиці Гребінки поліція помітила автомобіль Mercedes в якого не світився габаритний ліхтар. Під час спілкування з водієм виявили ознаки алкогольного сп’яніння та згодом провели огляд за допомогою приладу Drager. Результат – 0. 27 проміле.

Двох керманичів зупинили під час дії комендантської години для перевірки документів. Водія Mitsubishi з ознаками наркотичного сп’яніння зупинили на вулиці Набережній. Ще одного порушника зупинили на проспекті Молоді, який керував транспортним засобом Audi з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду в медичному закладі чоловіки відмовилися при двох свідках.

На вулиці Заповітна патрульні зупинили автомобіль марки Ford, також під час дії комендантської години. І також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд за допомогою приладу Drager, який показав результат – 1. 17 проміле.

Ще одного водія транспортного засобу Renault в стані алкогольного сп’яніння виявили на вулиці Глушець. Громадянин пройшов огляд у медичному закладі. Результат – 1. 12 проміле.

А також, ще один керманич автомобіля Volkswagen дозволив собі поїздку у стані сп’яніння та без документів. Його охоронці порядку виявили на вулиці Домни Гордіюк. Від проходження огляду на місці зупинки відмовився.