Волинь Новини

Land Rover та футбол від Погуляйка

Для потреб Волинського прикордонного загону №6 ДПСУ цивільна влада передала безкоштовнопозашляховик Land Rover. А потім дарувальник ще й зіграв у футбол із «зеленим кашкетами»…

Отже, як повідомили в ВОВА, для Волинського прикордонного загону №6 ДПСУ цивільна влада передала безкоштовнопозашляховик Land Rover, котрий вдалося привезти з-за кордону «завдяки небайдужим людям».

«Прикордонники області сумлінно охороняють кордон з першого дня повномасштабного вторгнення та готові до будь-яких загроз. Позашляховик – це ще один внесок у нашу перемогу, яку наближає кожен на своєму фронті», – сказано в новині від імені Юрія Погуляйка.

Опісля чиновники та «зелені кашкети» зіграли товариський футбольний матч між Волинською ОВА та прикордонним загоном. Цікаво, що прикордонники на чолі з начальником загону полковником Сергієм Лозінським були в формі з атрибутикою ФК «Волинь», але зеленого кольору. А от начальник ВОВА Юрій Погуляйко – в традиційних синіх кольорах клубу невідомого походження, адже «хрестоносці» мають біло-малинові кольори.