Новини

Генштаб повідомив, яка ситуація на Волинському напрямку

Російські військові мали частковий успіх під час штурмових дій у напрямку Покровського, що на Донеччині, і закріплюються на південній околиці населеного пункту. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу Збройних сил України.

На Волинському та Поліському напрямках суттєвих змін в діяльності ЗС Білорусі не відзначається.

На Харківському напрямку окупанти здійснили невдалі спроби ведення наступальних дій в напрямках сіл Уди та Гусарівка.

На Донецькому напрямку основні зусилля противник зосереджує на спробах просування в напрямках Сіверська та Бахмута. У Генштабі повідомили, що українські військові завдали окупантам значних втрат, коли ті намагалися просунутися в напрямках Григорівки, Спірного та Івано-Дар’ївки, і противник відступив.

На Бахмутському напрямку російські військові обстріляли райони населених пунктів Бахмут, Новолуганське, Покровське, Вершина, Весела Долина, Яковлівка, Берестове та Зайцеве. Завдали авіаційних ударів біля Вуглегірської ТЕС, Покровського, Майорська, Торецька, Берестового і Вершини.

Противник вів штурмові дії у напрямку Покровського, має частковий успіх, закріплюється на південній околиці населеного пункту. Спроби противника просунутись у напрямках Берестового, Білогорівки, Вершини та території Вуглегірської ТЕС успіху не мали.

“Противник продовжує зазнавати втрат у живій силі та техніці. Тривають підриви складів боєприпасів ворога. Фіксується збільшення випадків дезертирства російських окупантів, які у будь-який спосіб намагаються потрапити на територію РФ”, — повідомили в Генштабі.