Важливо Волинь Новини

На історичному факультеті ВНУ «фронтовий випуск» бакалаврів. Фоторепортаж

18 липня 2022 року в Актовій залі історичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулася Урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Відкрив захід декан факультету Ярослав Ярош.

«Бажаю вам знайти свій шлях у житті, ви маєте усе-  знання, уміння і навики для того, щоб бути лідерами у суспільстві. Тож ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, приносьте користь державі, а двері рідного факультету будуть для вас завжди відкриті», – наголосив Ярослав Ярош.

Привітати випускників факультету прибув і ректор університету Анатолій Цьось.

«Це перший фронтовий випуск в історії університету, перший випуск під час війни. Дуже сподіваюся, що на історичному факультеті буде ще багато випусків, але фронтових більше не буде. Адже війна закінчиться, Україна переможе і настане мир. Ми маємо пам’ятати, що сьогоднішня змога закінчити університет і отримати дипломи є завдяки Збройним силам України. Ми пишаємося ЗСУ, які зупинили ворога й не дали пройти йому всередину нашої країни. Кожен з нас має робити все можливе і неможливе для допомоги військовим, щоб швидше настав мир. Я щиро бажаю вам здоров’я та щастя. Адже лише щаслива людина робить щасливими свою сім’ю та державу», – привітав випускників Анатолій Цьось.

До вітальних слів також доєдналися завідувачі кафедр, зокрема, завідувачка кафери всесвітньої історії Людмила Стрільчук наголосила, що позаду у студентів залишилось чотири роки найкращих спогадів у житті, який об’єднав усіх в одну велику факультетську родину і сьогодні ця родина поповнюється більше як сотнею талановитих випускників, а ми сьогодні пишаємося тим, які студенти закінчують наш рідний історичний факультет.