Важливо Волинь Новини

У Білорусі неподалік Волині помітили військові колони

Як стало відомо, у Білорусі знову продовжили військові навчання. Цього разу до 23 липня.

Зокрема, моніторингова група “Білоруський Гаюн” повідомляє про рух колон військової техніки у Брестській області, передає Rivnemedia.

Зокрема:

  • учора близько 11.20 години по трасі М1 у напрямку Бреста рухалась військова колона ЗС РБ. Серед техніки: Урали, тентові МАЗи, ЗІЛ 131 та бензовоз. Того ж дня до Бреста рухались два тягачі з ракетами для комплексів “С-300”.
  • Також о 16.20 годині у Пінську помічено БТРи, 3 тентових вантажівки, польова кухня, Тигр. Техніка рухалась у центр міста. Цю ж колону бачили на трасі М10.

Більше того, раптові «планові» переміщення військової техніки оголошено в Іванівському та Столінському районах Брестської області.

«Найближчим часом у будь-який час доби через територію району та населені пункти можливий рух колон військової техніки. Просимо громадян дотримуватися спокою і з розумінням ставитися до заходів бойової підготовки Збройних Сил», – пише районна газета з посиланням на військового комісара району.

При цьому важливо зазначити, що Міноборони РБ не повідомляло про жодні навчання в жодному з перерахованих районів Брестської області.