Волинь Новини

У Луцьку – скандал між клінінговою компанією та клієнткою. Відео

У Луцьку розгорівся скандал між організаторкою клінінгових послуг та її клієнткою. Свої розбірки жінки перенесли в публічну площину. До справи залучили навіть поліцію.

Тепер правоохоронці мають з’ясувати, хто і на кого писав образливі коментарі, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як зазначають працівники клінінгової компанії «Шалена бджілка», вони звернулися до поліції, аби «мирно вирішити цю проблему» та щоби клієнтка, яка залишила негативні відгуки в соціальній мережі, не обмовляла їх.

«Ми викликали поліцію, аби вона на нас не написала якусь заяву про те, що ми її образили, може, щось вкрали, об’їли чи спали в неї», – говорить менеджерка компанії Мирослава.

Вона не лише надає послуги з прибирання, а й знімає відео прямісінько в квартирах клієнтів: показує інтер’єри та демонструє результати до і після.

«Якась зірка писала, що я п’ю, їм у клієнтів. Але клієнти все бачать, що я в них роблю. Камери є майже в усіх», – зазначає Мирослава.

Відзначимо, що в соціальних мережах Мирослава наголошує: знімає та публікує фото чи відео тільки з дозволу клієнтів. За дозвіл на розміщення знімків навіть надає їм знижки на клінінгові послуги.