Новини

Під час ракетного обстрілу Вінниці загинув звукорежисер з команди відомої співачки

Як стало відомо,  сьогодні 14 липня у центрі Вінниці учасники команд артистів ROXOLANA та LAUD потрапили під ракетний обстріл, коли росія 14 липня ракетами обстріляла місто, де загинули мирні жителі, серед яких діти.

На жаль, через ракетний удар по Вінниці загинув учасник команди львівської співачки Роксолани( учасниця “Голосу країни – 9” та цьогорічного Нацвідбору на Євробачення).

Наразі ще один учасник команди бореться за життя. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

«Під час ракетних обстрілів росіянами Вінниці частина нашої команди перебувала в центрі міста, всі вони поранені. Женя загинув. Андрій в важкому стані продовжує боротися за життя в операційній. Ми молимося за їх життя та життя всіх, хто постраждав сьогодні», — написала співачка.

Зазначимо, що загинув звукорежисер Євген Коваленко.

Співак LAUD в Instagram написав, що загиблий – Євген Коваленко, молодий звукорежисер концертів, та опублікував фото хлопця. Також співчуття з приводу смерті Євгена висловив співак Вадим Олійник.

 «Згадую і плачу… Ти ніколи мені не відмовляв, навіть тоді коли був дуже зайнятий… Лети Жека, нам буде тебе не вистачати», – написав Олійник.

Додамо, що 14 липня, у Будинку офіцерів у Вінниці мав відбутися благодійний концерт співачки, передає Твоє місто.

Нагадаємо, сьогодні вранці росія завдала серію ракетних ударів по Вінниці. Цілями стали цивільні об’єкти в центрі міста: відомо щонайменше про 21 загиблого, серед яких троє дітей, також 90 поранених. 34 особи перебувають у важкому стані. У центрі міста пролунало 3−4 вибухи.