Волинь Новини

У місті на Волині собака сходив в туалет на травичку, перехожі викликали поліцію

У Ковелі на вулиці Грушевського домашня собака справила свої природні потреби на траву біля тротуару. Одна з перехожих зробила зауваження власниці мопса та порадила їй прибрати фекалії за своєю собакою.

Між сторонами виникла словесна перепалка, яка закінчилася викликом працівників поліції.

До «Ковель media» протягом дня надійшли два листи, в яких сторони конфлікту описують свої варіанти розвитку подій. Є навіть фото та відео цієї неприємної ситуації.

Я за те, щоб місто Ковель процвітало і ставало кращим з кожним днем, але сьогодні жінка не захотіла прибирати після своєї собаки! Хамовито себе вела, виривала телефон, сказала, що Ковель не такий, як місто в Європі, що вона тільки з Польщі повернулась і в Ковелі немає смітників для фекалій собак і пакетів. Тому прибирати вона не буде! Вона викликала поліцію і звинувачувала мене в тому, що я не мала право її знімати, натомість поліція визнала неправою її. Завтра я ще піду і завершу цю справу, щоб вона заплатила штраф. Але також хотілось зробити її відомою, щоб люди розуміли і знали агресивну людину, і що Ковель ще краще Європи!!!!!! І тут дотримуються законів! – пише жінка, яка зробила зауваження з приводу собачих фекалій.