Новини

20-річна дівчина, поранена росіянами у Кривому Розі, померла. Її батько бореться за життя

Як стало відомо, рашисти обстріляли територію з реактивної системи залпового вогню “Торнадо-С” снарядами калібру 300 мм – зона ураження до 120 км. Стріляли з відстані понад 70 км із району між селами Новорайськ та Костирка, що на Херсонщині.

Загалом випустили 10 ракет – осколкові та касетні боєкомплекти, передає Еспресо.

“Постріл “в той бік” просто по центру мирного житлового масиву з великим розльотом ракет. Завдяки нашим воїнам лінію фронту зрушено до Херсонської області на відстань до 50 кілометрів від міста. Але “Торнадо-С”, “Смерчі”, ракети продовжують становити серйозну небезпеку”, – написав Вілкул.

Пізніше Валентин Резніченко повідомив, що 20-річна дівчина, поранена ранком через ворожий обстріл Кривого Рогу, померла у лікарні.

“Медики кілька годин боролися за її життя. На жаль, поранення були надважкими. Цей дикунський обстріл мирного міста забрав життя двох людей. За уточненими даними, троє  поранених. Двом лікарі надали допомогу, і вони зараз вдома. 43-річний чоловік у лікарні. Це батько загиблої дівчини. Як йому сказати, що його дитини більше немає… Горіть у пеклі, російські убивці!!, – написав Резніченко.