Волинь Новини

На Волині зловмисник вдерся в дім пенсіонера, побив і задушив його

5 липня маневицькі працівники сектору кримінальної поліції виявили труп 63-річного жителя с. Кам’януха із явними зовнішніми ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці відразу почали з’ясовувати усі обставини події, встановлювати можливих свідків, а також особу зловмисника. Під час оперативно-розшукових заходів вдалось встановити, що до вбивства причетний раніше судимий 35-річний мешканець іншої області, повідомляє поліція Волині.

Оперативники з’ясували, що 3 липня зловмисник зламав двері помешкання пенсіонера та проник до його будинку. На фоні неприязних відносин він почав наносити потерпілому удари кулаками в обличчя, від чого той втратив свідомість. Після цього він поклав його на ліжко та накрив подушкою, від чого той задихнувся та помер.

Місцезнаходження зловмисника правоохоронці швидко встановили та затримали його у порядку ст. 208 КПК України. Нині він перебуватиме в ІТТ до рішення суду.

Наразі слідчі внесли відомості кримінального характеру до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.