Важливо Волинь Новини

Гірка втрата: помер багаторічний працівник ДП «Володимир-Волинське ЛМГ»

Як стало відомо, на 60-му році життя помер працівник ДП Володимир-Волинське лісомисливське господарство Олександр Кішта. 

 

“Олександр Семенович народився у селі Годомичі Маневицького району, закінчив середню школу, здобув фах водія. Свій трудовий шлях розпочав у травні 1982 року водієм Волинського філіалу «Укрколгосппроєкту» у м. Володимир-Волинський, відтак працював у дирекції кіномережі цього ж міста.
З січня 1985 р. пов’язав свою професійну діяльність з лісовою сферою, влаштувався водієм Устилузького лісництва Володимир-Волинського лісгоспзагу. Пропрацював там 27 років. На невеличкий час його запросив до себе ТзОВ «Меридіан-форест», але менш ніж за рік досвідченого водія лісовозного автомобіля директор державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» відпросив у ТзОВ на роботу у лісову галузь.
Загалом Олександр Кішта мав 35,5 роки трудового стажу.
“Олександр Семенович був першокласним водієм”, – згадує про нього головний лісничий ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» Микола Іваницький.
Дбайливо ставився до техніки, міг «поставити на колеса» навіть те, що не підлягало ремонту. Великого досвіду людина. Знав усі лісові дороги, що допомагало у роботі. Користувався повагою у містян. Був дуже доброзичливим і відповідальним працівником.
“Це була дивовижна людина”, – згадує колегу інженер з підготовки кадрів ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» Людмила Волошина.
Його шанували і лісівники, і сусіди, все місто, ціла галузь… Його працю вшанувала і держава. Попри численних грамот і подяк місцевих органів влади, був нагороджений подякою голови Державного агентства лісових ресурсів України та почесною грамотою Кабінету Міністрів України.
До слова, поховали Олександра Кішту на кладовищі м. Устилуг, де він прожив усе своє свідоме життя, з дружиною виховали сина і доньку, діждалися онуків.
Дружині, дітям, онукам, рідним, друзям щире співчуття висловлюють колективи Волинського ОУЛМГ, обласних організацій Товариства лісівників України та профспілки працівників лісового господарства, державного підприємства «Володимир-Волинське ЛМГ»” – йдеться у дописі.