Волинь Новини

Родині Марини Поплавської з “Дизель Шоу” після смерті не виплатили зароблені акторкою гроші за концерт у Луцьку

Як стало відомо, рідна сестра Марини Поплавської розповіла, як керівники “Дизель Студіо” не виплатили сім’ї зароблені акторкою гонорари після її гибелі.

Марина Поплавська 2018 року трагічно загинула в ДТП під час останнього туру “Дизель Шоу”.

Відтак, сестра Марини заявила, що керівники шоу не виплатили сім’ї зароблені акторкою гонорари, а саме за концерти, які відбулися у Луцьку, Києві та Львові. Окрім того, у “Дизель Студіо” не виплатили гонорар Марини за знімання у серіалі “На трьох”, передає ТСН.

 

“Після загибелі моєї рідної сестри керівники шоу не вважали за потрібне повернути родині чесно зароблені Мариною кошти за чотири концерти, які відбулися в Києві, Луцьку, Львові, а також за знімання влітку 2018 року в серіалі ” На трьох”. Я не знаю точної суми , але розумію, що йдеться про чималу суму”, – розповіла сестра Марини.

Також жінка розповіла, що родині загиблої Марини не виплатили жодної компенсації з приводу загибелі акторки на робочому місці.

“Про будь-які компенсації з приводу загибелі на робочому місці годі й говорити. Продюсери шоу влаштували пишне поховання моєї сестри . Економія на безпеці та економія на гонорарах. Немає людини – немає оплати праці. Так що ж виходить? Що фактично ритуальні послуги Марина сама собі і оплатила? Назвати це просто цинізмом – це не сказати нічого. Якщо для адміністрації шоу це є нормою, то хай їхні вчинки будуть на їхній “совісті” , – розповіла жінка.