Волинь Новини

Волинські теробронівці показали як захищають кордон. Фото

Особовий склад Волинської бригади територіальної оборони повністю контролює ситуацію у зоні своєї відповідальності вздовж білоруського кордону та до опору готовий.

Про це повідомили в 100 окремій бригаді територіальної оборони Волині.

«Бійці бригади вгризлись у землю по справжньому та надовго. Багато солдатської праці вкладено у фортифікаційні споруди, які становлять міцну лінію оборони, здатну витримати будь-яку ворожу спробу посягань на нашу землю. Також не зайвим буде нагадати, що в жилах наших бійців тече кров вояків УПА, які саме в цих лісах воювали за Свободу та Незалежність України», – йдеться в повідомленні.

Також, як повідомили, безпосередньо в смузі оборони 100 обрТрО Волині обстановка за минулий тиждень значних змін не зазнала, ознак формування наступальних угрупувань противника не виявлено.

Окремі підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати маневри в районі кордону.

Не виключається використання території республіки білорусь для завдання авіаційних та ракетних ударів.

Особовий склад бригади територіальної оборони у взаємодії з іншими складовими сил оборони краю повністю контролює ситуацію у зоні своєї відповідальності вздовж кордону.

Командування бригади у взаємодії з Волинською ОВА продовжує виконання заходів з нарощування інженерних загороджень та фортифікаційного обладнання.

Триває активне використання ворогом інформаційно-психологічних операцій в тому числі і у зоні нашої відповідальності з метою формування панічних настроїв серед населення.

Командування бригади просить довіряти тільки офіційній та не розповсюджувати неперевірену та фейкову інформацію.