Волинь Новини

На Волині дружина штрикнула чоловіка ножем, щоб захистити маму

На ґрунті ревнощів в обвинуваченої з чоловіком виник конфлікт. Зі слів жінки, потерпілий під час суперечки замахнувся залізним кухлем над головою її матері, а потім штовхнув її в куток на електроплиту. Зважаючи на агресивний стан чоловіка, вона почала хвилюватися за своє життя та здоров`я, а також життя та здоров`я матері, через те, що за декілька днів до того під час конфлікту він підняв на неї руку. Про це йдеться у документах суду від 28 червня, передає Район.Маневичі.

Підсудна схватила ніж, який лежав на столі в літній кухні та завдала удар по животу чоловіка. Після того, як зрозуміла, що трапилося, викликала швидку та надала першу медичну допомогу. Вину у скоєному злочині надалі визнала повністю та просила суд суворо її не карати.

Підсудна схватила ніж, який лежав на столі в літній кухні та завдала удар по животу чоловіка. Після того, як зрозуміла, що трапилося, викликала швидку та надала першу медичну допомогу

Жодних претензій до дружини постраждалий не має і просив суд суворо не карати, оскільки вони помирилися, мають намір зберегти сім`ю, а конфлікт став наслідком його неправильних стосовно дружини дій.

У Маневицькому районному суді жінку визнали винною та призначили покарання – один рік іспитового строку.

У Маневицькому районному суді жінку визнали винною та призначили покарання – один рік іспитового строку.

Довідково: частина 1 статті 121 КК України передбачає покарання за такий злочин – п’ять років позбавлення волі.