Новини

Звільнений з полону захисник Азовсталі зустрівся з дружиною (Відео моменту)

Прикордонник Павло Піковець – один із 144 звільнених воїнів, що боронили Маріуполь

Серед 144 звільнених з російського полону захисників Маріуполя був прикордонник Павло Піковець. Держприкордонслужба опублікувала щемливе відео його зустрічі із дружиною після його повернення з неволі.

Сім’я не бачилась кілька місяців. За цей час Павло пережив облогу Маріуполя, поранення та російський полон.

Сім’я не бачилась кілька місяців. За цей час Павло пережив облогу Маріуполя, поранення та російський полон. Вдома на нього також чекає донька, інформує Держприкордонслужба.

Чоловік, який потрапив до російського полону разом з іншими захисниками «Азовсталі», розповів, що дуже чекав звільнення.  «Надія була. Надія постійно була, я знав, що мені потрібно повернутись, я знав для кого, для дружини, для доньки. Що вони мене чекають і потрібно повернутись», – сказав Павло Піковець.

Він також додав, що росіяни по-особливому ставились до тих полонених, які були на заводі «Азовсталь» у Маріуполі. «Вони нас поважали… Вони дивились на нас як на воїнів», – сказав він.

Як додав чоловік, він отримав поранення ще 15 квітня і його доправили до шпиталю у бомбосховищі «Азовсталі». Із території заводу він вийшов 17 травня, коли була організована евакуація українських бійців.