Волинь Новини

Великогабаритні маршрутки Луцька у спеку перетворилися в сауни на колесах

Значна частина великогабаритних маршруток Луцька під час спеки перетворилася в сауни на колесах через непрацюючі кондиціонери, а водії цим особливо не переймаються.

Про це інформує власкор “ВолиньUA“.

28 червня у другій половині дня довелося проїхатися великогабаритною маршруткою №9. У салоні панувала надзвичайно висока температура і задуха. Коли пасажири звернулися до водія з проханням увімкнути кондиціонер, він заявив, що кондиціонер і так працює. Щоправда, жодного ефекту від його роботи не відчувалося. Після цього водій почав нарікати на власну важку долю. Мовляв, йому доводиться працювати в жахливих спекотних умовах весь день. Якщо так, то пасажири можуть і потерпіти. Причина, чому кондиціонер не працює і не забезпечує комфортні умови в салоні, водія зовсім не хвилювала. Він натякнув, що якщо щось не подобається, можна звертатися у міську раду в управління транспорту.

Комфортні умови перевезення пасажирів мали бути фішкою нових великих автобусів у Луцьку. Але у літо-2022 все стало навпаки. Якщо порівняти температуру всередині великогабаритних і звичайних маршруток, то в останніх їздити значно комфортніше.

До слова, у деяких великих автобусах міста кондиціонери працюють належним чином і температурні умови для пасажирів справді комфортні.