Новини

Ще один Герой з Рівненщини загинув в бою за Україну. ФОТО.

Як стало відомо, солдат-гранатометник ДШБ в\ч А0284 Сергій Павлюк – 1991 року народження, випускник 2008 року Озерської ЗОШ І-ІІІ ст., загинув від уламкових поранень 26 червня поблизу села Підлісне, Сіверодонецького району.

У 2014 році Сергій вперше пішов добровольцем боронити країну в складі 80-ї аеромобільної бригади, повідомляє Володимирець. Сіті.  Мав позивний «Сірко» ( в честь гетьмана Івана Сірка). Служив в Луганській області (Щастя, Кримське). Цікавий факт з фронтового життя Сергія: на ТЕС разом з побратимами саме він повісив український прапор, який було видно з Луганська. Ворогів дуже дратував наш державний символ і вони його нещадно обстрілювали.

Пройшовши тяжкий бойовий шлях, у 2019 році повернувся додому. Працював на будівництві, мріяв про мирне життя, про сім’ю, мав багато планів на життя. Та не судилося.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, Сергій 28 лютого 2022 року пішов захищати рідну землю. Знову Луганщина і своя частина. Ніколи не бідкався. Не хотів розповідати рідним про труднощі на фронті, щоб не тривожити їх. Завжди покладався на себе і на Бога. Кожен день починав і завершував молитвою.

26 червня 2022 року ворожа куля обірвала життя Сергія. Село втратило свого Героя-захисника, сім’я – сина, брата, онука. Вічна пам’ять, тобі Сергію! Низький уклін батькам за сина. Важко… Слізно… Боляче…

 Мамо, мені не страшно помирати з Богом, – такі слова сказав солдат-озерчанин в останній телефонній розмові з матір’ю.

Тіло загиблого з військовим ескортом буде доставлене додому сьогодні, 28 червня.  Похорони – 29 червня.