Новини

Після резонансу в Рівненської АЕС змінився директор

Як стало відомо, директора Рівненської АЕС Павла Павлишина перевели на іншу посаду.

Як повідомляє “Енергоатом”, тепер Павлишин очолює підприємство Атомремонтсервіс. Працювати він там на період дії воєнного стану, передає Рівне Вечірнє.

“Він має забезпечити якнайшвидшу ліквідацію пошкоджень критичної інфраструктури внаслідок бойових дій та окупаційної діяльності ворога в м. Славутич та на об‘єктах, розташованих у Чорнобильській зоні відчуження на майданчику Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива ВП «Атомремонтсервіс», а також своєчасне та якісне виконання ремонтних робіт, зокрема й аварійних і позапланових, на майданчиках АЕС та інших об‘єктах”, – повідомляє “Енергоатом”.

Обов’язки генерального директора Рівненської атомної електростанції впродовж цього періоду тимчасово виконуватиме головний інженер РАЕС Павло Ковтонюк.

Нагадаємо, що після відпочинку на Білому озері до лікарні потрапила 64-річна жінка. Згодом вона померла. Донька жінки звинувачує у нападі на себе та матір сина вже колишнього директора РАЕС Євгена Павлишина, якому належить база відпочинку «Холодок» на Білому озері.