Волинь Новини

Два метри зросту, 135 кг ваги та дівчачий батальйон удома: у Волинській теоробороні служить богатир «Манюня»

У мотострілецькій роті одного з окремих батальйонів 100 бригади Сил ТрО Волині воює сержант Сергій з позивним «Манюня».

Він ще зранку 24-го лютого склав найнеобхідніші речі у наплічник і добровольцем пішов до військкомату. Як сам каже Сергій: «Бо ж як потім дітям та онукам в очі дивитися?», пише тероборона Волині.

«Його позивний Манюня. Бо має два метри зросту та 135 кілограм ваги! Поруч із цим козаком Майк Тайсон видається таким собі мініатюрним пай-хлопчиком!» – кажуть в теобороні.

Вдома на Манюню чекає цілий дівчачий батальйон: мама, дружина і три доньки (23, 13 і 7 років). Свого часу Сергій серйозно захоплювався боротьбою та дзюдо. Та й зараз має неабиякий інтерес до спорту. На території його підрозділу є і турнік, і навіть колоритні бруси

«Ми вже й волейбольного м’яча купили – ще сітку придбаємо. Поки погода – треба хоч у неділю трохи пограти, відволіктися від армійської буденщини», – міркує волинський боєць.

Як запевняє, усі його підлеглі – хлопці напрочуд чемні та слухняні:

«А я багато і не вимагаю. Все має бути як удома: речі лежати на своїх місцях, непотріб викидатися виключно у смітник, стіл після прийому їжі витиратися, а посуд – митися. Головне ж – усі мають поважати та підтримувати один одного».