Волинь Новини

В розпал війни у Кватирка вирішили зайнятися ремонтом центрального офісу. Фото

Попри війну управління Волинського лісового та мисливського господарства розпочало масштабні ремонтні роботи свого центрального офісу та зайнялося ландшафтним дизайном території навколо нього.

Про це інформує власкор ВолиньUA.

Станом на сьогодні на проспекті Волі 30 активно ведуться ремонтні роботи.

Очевидно, що очільник лісового господарства Волині Олександр Кватирко взявся облаштовувати кофортне робоче місце, не зважаючи на широкомасштабну війну в Україні. Нещодавно, в одному з інтерв’ю він заявив, що війна аж ніяк не вплинула на заготівлю лісу на території області, отож і на доходи підприємства це теж не вплинуло.

Коли більшість освітніх, медичних закладів, підприємств відчули на собі кризу, потрапили під скорочення, коли урізаються заробітні плати, заморожені видатки на капітальні роботи, в управлінні лісового господарства вирішили: настав час масштабного ремонту.

Наразі оздобили фасад приміщення управління лісового господарства, замінили вхідні двері та сходи. На території зрізали кущі та деякі дерева, зняли верхній шар грунту. Ймовірно, тут невдовзі з’явиться новий сквер.

Враховуючи апетити головного лісівника, не дивно, що він затіяв «надважливий» ремонт у період війни, адже нещодавно ДП “Маневицьке лісове господарство” вирішило придбати 4 автомобілі “Сузукі”. Очікувана вартість авто становила 2 млн 603 тис грн.

Очевидно, що керівництво Волинського управління лісового господарства, яке очолює Олександр Кватирко, звикло жити, ні в чому собі не відмовляючи.

Так виглядало Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства до ремонту