Волинь Новини

Керівництво ВНУ зустрілося з майбутніми студентами

У Волинський національний університет імені Лесі Українки завітали потенційні студенти ЗВО. Захід відбувся 22-го червня.

Університет на зустрічі представляли: ректор Анатолій Цьось, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, новообрана студрада ВНУ імені Лесі Українки на чолі з головою Максимом Пивоварчуком.

студрада

На початку слово взяв голова студради Максим Пивоварчук. Він представив присутніх і звернувся до абітурієнтів: «Студентські роки короткі, але ми робитимемо все, щоб вони стали для вас щасливими». Після цього студдекани розповіли про переваги своїх факультетів.

студрада

Ректор Анатолій Цьось звернувся до молоді: «Ми готові дати відповіді на всі запитання». Це спонукало вступників до активності. Відповідаючи на запитання, Анатолій Цьось розповів про особливості вступної кампанії, конкурентні переваги Університету, структурні підрозділи та факультети тощо. «Бажаю вам і нам усім перемоги, а ще хочу побажати вам отримати якісну освіту, яка згодом пригодиться у житті», – підсумував він.

студрада

Проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна ознайомила присутніх із функціоналом сайту ВНУ імені Лесі Українки та розповіла про основні інформаційні майданчики Університету.

студрада

Зрештою, під час зустрічі майбутні студенти отримали відповіді на всі запитання та мали змогу неформального поспілкуватися з представниками ЗВО.