Волинь Новини

З білоруської армії почали масово звільнятися офіцери, курсантів намагаються завербувати на війну в Україні

У Білорусі почала відчуватися нестача середньої офіцерської ланки, насамперед йдеться про капітанів та майорів. Багато з них, не погоджуючись із диктаторським режимом Олександра Лукашенка, пишуть рапорти на звільнення зі Збройних силПро це розповів білоруський опозиціонер, засновник «Білого легіону» Сергій Бульба в ефірі національного телемарафону, пише «Обозреватель». Він наголосив, що в міністерстві оборони вже почали складати списки офіцерів, які звільнилися «з політичних мотивів». За словами Бульби, часто люди вимушені звільнятися, навіть не дочекавшись лише рік до вислуги.

Курсантам, які пройшли російські військові навчання, пропонують підписати контракт з армією РФ та поїхати на війну.

Окрім того, курсантам, які пройшли російські військові навчання, пропонують підписати контракт з армією РФ та поїхати на війну.

Нагадаємо, що у Міноборони України повідомили, що наразі до семи батальйонів військових Білорусі перебувають на кордоні з Україною у Брестській та Гомельській областях. Це близько 3,5-4 тисяч особового складу. Зазначається, що там є і російські війська, яких розквартували у різних населених пунктах.