Волинь Новини

Ректор ВНУ передав військову допомогу від польських партнерів

Лесині люди передали військовим допомогу від варшав’ян, організовану Інститутом літературознавчих досліджень Польської академії наук у співпраці з Товариством друзів України.

Співробітництво Волинського національного університету імені Лесі Українки з Інститутом літературознавчих досліджень Польської академії наук не обмежується міжнародним проєктом «Геополоністика – віртуальний міст між культурами», а переросло в справжній акт доброчинності. Від початку війни польські колеги не стоять осторонь.

поляки

Інститут літературознавчих досліджень ПАН організував збір коштів на придбання предметів першої потреби для українських Героїв на передову. Товариство друзів України у Варшаві успішно реалізувало доставку, а ректор ВНУ імені Лесі Українки, професор Анатолій Цьось безпосередньо вручив їх військовим на місці виконання бойових завдань. Дякуємо Інституту літературознавчих досліджень ПАН і Товариству друзів України, а також усім, хто долучився до збору коштів, за небайдужість, співпрацю, дієву допомогу.