Новини

Вважалися зниклими: п`ятеро «кордівців» з Рівненщини загинули на війні. ФОТО

Як стало відомо, під час виконання службового завдання щодо захисту суверенітету та цілісності України загинули п’ятеро бійців елітного підрозділу «КОРД» із Рівненщини.

До слова, одного із них було встановлено відразу, четверо — вважалися безвісти зниклими. Наразі усіх їх ідентифікували за результатами проведених експертиз.

Усі загиблі «кордівці» неодноразово захищали територіальну цілісність України в зоні АТО/ООС і віддали своє життя у боротьбі з російським агресором за Батьківщину, передає Рівне Вечірнє.

Лейтенант поліції Ігор Марків. Йому було 35 років. Службі в органах внутрішніх справ він присвятив 15 років свого життя. У загиблого правоохоронця залишилися дружина та двоє діток: однорічний син та шестирічна донечка.

Старший лейтенант поліції Андрій Оксенюк. Без єдиного сина, чоловіка та батька залишилися рідні Андрія Оксенюка, який служив в органах внутрішніх справ понад 16 років. Старший лейтенант поліції героїчно загинув у 35 років. У нього — семирічна донька та трирічний син.

Капітан поліції Сергій Шевчук.  33-річний офіцер майже 11 років присвятив службі в органах внутрішніх справ. Його синові лише десять місяців… Рідні втратили свого захисника.

Капітан поліції Василь Нисинець. Спецпризначенець капітан поліції на 11-му році служби героїчно загинув у 31 рік. У липні його доньці виповниться лише два роки.

Капітан поліції Тарас Мельник.  Не дочекаються додому батьки сина, який віддав служінню українському народові понад 10 років. Капітанові поліції назавжди 31.