Важливо Волинь Новини

Герої не вмирають: у бою за незалежність України загинув ще один волинянин. ФОТО.

Як стало відомо, на фронті поліг ще один мешканець Волині. Про це повідомив член Громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації, член виконкому Турійської ОТГ Василь Гут у соцмережі Facebook. 

 

“Біда прийшла в родину нашого колеги Лук’янчука Валерія Миколайовича, який нещодавно добровільно мобілізувався та пішов захищати Україну від московського окупанта і під час виконання бойового завдання героїчно загинув не доживши до свого ювілейного 50 – ти річчя декілька тижнів.

Він був моїм підлеглим під час роботи в міліції, я про нього так як і всі ми можу сказати тільки хороші слова, тому, що Валерій був щирою, веселою та доброзичливою людиною, готовою в будь який час прийти на допомогу іншим і він таким залишався до останнього дня свого життя. Перед поїздкою на фронт, Валерій зустрічався зі мною і ми довго душевно спілкувались на різні теми війни яку давно готовив та розв’язав російський окупант, Валерій розумів всю складність ситуації, але він не хотів, щоб московський чобіт топтав нашу Україну де живуть діти, внуки та найближчі люди. Він в нашій памяті завжди залишиться Героєм, який віддав своє життя за Правду і Волю других поколінь, він віддав життя за свою родину, Україну та Українців які зобов’язані жити та памятати, що вони вже живуть не тільки за ради себе, але і за Героїв які в запеклій боротьбі з підступним, брехливим та підлим московським виродком, виборюють нам мирне і щасливе життя.

Віддамо шану подвигу Валерія Лукянчука, висловлюємо співчуття родині загиблого воїна за Волю, Свободу та Незалежність України, нехай Господь Бог приймає його у свої обійми та дарує Царство Небесне.
Слава Україні!”, – йдеться у дописі.