Новини

Гірка втрата: офіцер-десантник з Рівненщини підірвався на вибухівці

На жаль, у Володимирці знову страшна новина – загинув земляк Валентин Лунковський. Він був офіцером.

Страшні слова на холодному листку: “Прошу сповістити громадянку Лунковську Світлану про те, що її чоловік, заступник командира 2 десантно-штурмового батальйону …героїчно загинув, захищаючи територіальну цілісніть та незалежність України…”, передає Рівне Вечірнє.

Володимирчанин з вищою освітою та званням офіцера. Призваний на військову Рівненським РТЦК та СП, повідомляє Володимирець. Сіті. 

“22 травня близько 14.00 поблизу села Долина, Слов’янського району, Донецької області, внаслідок дистанційного мінування противником району розташування підрозділів наших військ та відповідно до вибуху невідомого вибухового пристрою отримав поранення, несумісні з життям.

Був добре підготовленим офіцером, мав високий рівень мотивації до військової служби та професійного вдосконалення. Завжди був ввічливий та чуйний до оточуючих. Показував приклад зразкового виконання військового обов’язку. Не пасував перед труднощами…  До останнього залишався вірним Присязі та Українському народові.

Але смертельному залізу та рашисту-росіянину байдуже на наші сльози і горе. Та їм прощення не буде за смерть нашого цвіту. Вічна память Герою!”, – йдеться у дописі.

До слова, похорони відбудуться у Володимирці. Про час повернення тіла загиблого додому та дату похорон повідомлять пізніше. Безмежні співчуття родині!