Новини

У нового зятя Путіна прізвище Зеленський – німецькі ЗМІ

Як стало відомо, молодша дочка Володимира Путіна має дитину від танцюриста Ігоря Зеленського.

Про це йдеться у спільному розслідуванні журналістів російського видання “Важные истории” і німецького Spiegel, передає Молодий Буковинець.

52-річний Ігор Зеленський, стосунки з яким приписують Катерині Тихоновій, є видатним артистом балету. Донедавна він очолював Баварський державний балет. Протягом останніх двох років дочка Путіна літала до Мюнхена, де він працював, понад пів сотні разів, тобто фактично живучи на дві країни.

Доказами цього є, зокрема, список авіапасажирів одного з рейсів 2019-го року: з Москви до Мюнхена летіли Зеленський, Тихонова, маленька дівчинка, няня, вчителька фортепіано й троє співробітників Служби безпеки президента Росії.

Також анонімне джерело передало журналістам документи з електронної пошти особистого охоронця Катерини, співробітника тої ж таки президентської СБ Олексія Скрипчака. Серед них є паспорти дочки Путіна, Зеленського та дівчинки, яка народилася в 2017-му році. За ними охоронець купував їм усім квитки. Ім’я дитини з етичних міркувань не розкривається, але по батькові вона Ігорівна.

Джерело у Баварському балеті зазначило, що Зеленський “швидше за все, партнер доньки Путіна”.

На початку квітня 2022 року Ігор Зеленський пішов з Баварського балету. Офіційно – за сімейними обставинами, але, найімовірніше, через відмову засудити Росію за воєнну агресію проти України.

Де зараз перебувають Зеленський та дочка Путіна, журналісти не знають.