Волинь Новини

У Луцьку каратимуть водіїв, які паркуються біля сміттєвих контейнерів

Лучани скаржаться на автівки, що паркуються у дворах Луцька поблизу сміттєвих контейнерів, оскільки вони зважають доїзду сміттєзбиральної техніки.

Про це інформують на сторінці муніципальної варти Луцька.

У зв’язку з численними скаргами громадян та незадовільною ситуацією, що склалась у дворах проспекту Соборності, вулицях Домни Гордіюк та Кравчука, інспектори з паркування департаменту муніципальної варти міськради від сьогодні будуть здійснювати відпрацювання на вищевказаних вулицях в період з 07:00 до 18:00.

Мета – виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності власників транспортних засобів, які припаркували ближче ніж за 5 метрів від контейнерних майданчиків або контейнерів для збирання побутових відходів свої автомобілі, що є порушенням п.15.10 «е» ПДР України. Через невчасний вивіз відходів не тільки утворюється сміттєзвалища, але й унеможливлюється робота комунальних служб міста.

«Шановні водії транспортних засобів, закликаємо не порушувати ПДР та поважати роботу комунальних служб, які змушені витрачати додаткове пальне та відходити від встановлених графіків, намагаючись вивезти сміття!» – закликають муніципали.

Якщо ви стали свідком паркування авто ближче ніж 5 м від контейнерних майданчиків або контейнерів для збирання побутових відходів, телефонуйте на гарячу лінію «Група швидкого реагування»: 067 000 0 679, 066 102 1 102.