Новини

Морпіх з Рівненщини, який захищав Зміїний, знаходиться у полоні в рашистів

Як стало відомо, 22-річний морський піхотинець з Рівненщини Максим Кручок, що захищав острів Зміїний, нині перебуває у російському полоні. Майже три місяці рідні не мають жодної інформації про сина та брата. Жінки сподіваються, що з хлопцем все добре. Водночас хочуть отримати будь-яку звістку про його місцеперебування.

Просять допомоги у всіх небайдужих.

Павло Невесенко з Рівне 1  розповідає, що мама морпіха Максима Кручка – Ольга переглядає шкільний альбом свого сина за 9 клас. Каже, від початку повномасштабної війни не знаходить собі місця. її син зустрів війну на острові Зміїний. Востаннє Ольга розмовляла з сином 24 лютого. Він повідомив їй, що в Україні війна, і аби сім’я була напоготові, передає Рівне Вечірнє.

25 лютого з’явилася інформація, що військовослужбовці з острова Зміїний загинули. Втім, на наступний день рідні Максима побачили його та наших захисників на російських каналах, коли останніх, як полонених висадили у Севастополі. Тих самих, які запам’яталися легендарною фразою про російський корабель. Відтоді жодної звістки про долю Максима Кручка рідні не чули. Зверталися всюди.

Відповідь одна:  йдуть перемовини про обмін полонених. Він таки відбувся, наприкінці березня. Щоправда не всі моряки повернулись додому. Не прийшов і Максим. Ольга Кручок щодня намагається віднайти хоча б якусь інформацію про долю свого сина.