Волинь Новини

Поблизу Луцька за понад п’ять мільйонів продають комплекс відпочинку

Власника комплексу «ЕКО Замістя», що у селі Жидичин, визначать у результаті аукціону.

Організовує аукціон підприємець Ірина Філіпчук.

Цінові пропозиції приймають до 26 травня, відбудеться аукціон 27 травня.

«Комплекс відпочинку «ЕКО Замістя», що розташований на фасадній земельній ділянці з потужним автомобільним трафіком у передмісті Луцька (міжнародне сполучення біля сіл Княгининок-Жидичин-Озерце) за адресою: Волинська область, Ківерцівський район, с. Жидичин, вул. Селищна 11. Ділянка вимощена у вигляді штучного півострова з трьома рівнями висоти, власним ставком, банею та прямим доступом до р. Стир. Площа земельної ділянки 0,7135 га. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

На території комплексу розташовані: Корпус 4 (Будівля з павільйоном) загальною площею 253,3 кв. м. Корпус 3 (лазня) загальною площею 68,10 кв. м. Корпус 6 (Сторожова будівля) загальною площею 11,56 кв. м. Чотириповерхова вежа з оглядовим майданчиком. Будівля забезпечена електро – водо – постачанням. Корпус 2 (двоповерховий будинок) загальною площею 66,64 кв. м. забезпечений комунікаціями. Обладнаний банею, душем, санвузлом. Має окремий вихід до води по облаштованим сходам. Корпус 5 (склад). На території є окремо розташоване та огороджене місце для відпочинку, на якому розташований: стаціонарний чавунний чан-купель (діаметром 2510 см), засклена та утеплена альтанка (розміром 3 м. на 5 м.), приміщення під душ та туалет під навісом, встановлений стаціонарний мангал, проведена вода та світло, обладнаний підхід до річки, яка впритул охоплює всю територію та створює неймовірні краєвиди.

На території комплексу є свій ставок з постійним оновленням води, є джерело, а також стоїть глибинний насос. Все це дозволяє додатково займатись розведенням риби. Навколо ставка є можливість для встановлення додаткових альтанок. Вся територія комплексу огороджена. Кожна альтанка облаштована окремим виходом до води. На території комплексу є своя підстанція з потужністю 52 кВт, 3 фази. Комплекс відпочинку «ЕКО Замістя» є інвестиційним проектом з можливістю розширення чи зміни профілю його використання», – йдеться в описі лоту.

Початкова ціна продажу становить 5,4 мільйона гривень.