Новини

На параді в москві замість путіна, схоже, був актор у важкому гримі

Відомий журналіст і політичний оглядач Євгеній Кисельов у інтерв‘ю «Україна 24» висловив сумнів, що на параді 9 травня у москві був справжній путін.

«Я не прибічник конспірологічних теорій, але там було кілька фотографій, кілька відео (з параду у москві – ред.), які я потім уважно роздивлявся. У мене було таке враження, що насправді це не Путін, а якийсь актор, у такому важкому пластичному театральному гримі, дуже схожий на Путіна», – сказав Є. Кисельов.

«Знаєте, як Сєргєй Бєзруков (російський актор – ред.) свого часу зіграв Висоцького (відомий радянський співак – ред.) … Йому там теж зробили складний пластичний грим, і він був практично один в один покійний Владімір Сємьоновіч (Висоцький – ред.). До речі, Бєзруков також має здатність пародіювати, він свого часу, коли ще не був знаменитим, працював у колективі програми «Кукли» і озвучував Єльцина (перший президент рф – ред.)… А може, на трибуні був гарно загримований Бєзруков? Те що точно скопіювати голос путіна йому нічого не вартує – я вам гарантую», – зазначив оглядач.