Новини

Вічна пам’ять: Рівненщина втратила ще двох Героїв

Як відомо, з російськими окупантами точаться тяжкі бої. На жаль, Рівненщина втратила ще двох синів, передає Рівне Вечірнє.

 

“З глибоким сумом повідомляємо про загибель Захисника України Євгена Карпець з села Франівка, – розповіли сьогодні у Гощанській селищній раді.

-“Євгеній був справжнім чоловіком, котрий гідно виконав свій військовий обов’язок і залишився вірним присязі до останнього подиху.Висловлюємо найщиріші співчуття родині, друзям та побратимам військовослужбовця. Ніякі слова не зменшать біль утрати рідних. Це важка втрата для кожного із нас…Глибоко сумуємо разом з родиною.

Про загибель іншого Героя розповів міський голова Вараша Олександр Мензул:
В бою за Україну загинув житель Вараша Дмитро Григорович Переходько. 2 травня 39-річний військовослужбовець сухопутних військ ЗСУ, командир відділення, потрапив під ворожий мінометний обстріл у селі Пречистівка Донецької області. Дмитро народився у с.Суховоля, навчався у загальноосвітній школі №4 Вараша, працював на хлібозаводі, згодом у ТОВ “КНМП “ЕПМ”. У 2015-2016 брав участь в АТО. Сумуємо разом із батьками, родиною, друзями та близькими…
Про дату і час зустрічі тіла Героя, а також прощання повідомлю пізніше”, – йдеться у дописі.